Співпраця з Академією наук вищої школи України

13 травня 2011 виконавчий директор ГО Вікімедіа Україна Ю. Пероганич доповідав на засіданні Президії АН ВШ України проект рішення Президії про передачу для публікації у Вікіпедії на умовах CC-BY-SA матеріалів друкованих біографічних довідників академії та фотографій з сайту цієї академії. Мова йде про близько [[:Категорія:Академіки АН вищої школи України|300 біографічних довідок]], вивірених і опублікованих в 2010 а також про наступні редакції довідника. Власне робота з публікації і оновлення довідок вже практично завершена завдяки користувачеві А1.

Доповідь членами Президії зустрінута схвально і з інтересом. Рішення на Президії прийняте позитивне, академіки також запропонували Ю. Пероганичу зробити доповідь 21 травня цього року в головному корпусі Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка на щорічній Конференція Академії, що слід розглядати як досягнення нашої Вікіпедії і честь для всіх учасників руху за вільні знання.

About Юрій Пероганич

1961 року народження, громадський діяч в ІТ, освіті, культурі https://fb.com/perohanych, +380 67 505 1201
Опубліковано у Вільні ліцензії, Наука і освіта, Проекти з партнерами. Додати до закладок постійне посилання.

1 Responses to Співпраця з Академією наук вищої школи України

  1. nickispeaki коментує:

    чудово!
    а там, дивись, і праці у вікіпедії будуть публікувати! 🙂

    ютуб спочатку як цяцьку сприймали, а зараз жоден артист або відома особа не обходиться без нього, використовують майже всі.

    так і вікіпедія на наших очах перетворюється на ЗНАННЯ ПЛАНЕТАРНОГО МАСШТАБУ.

    Подобається

Залишити коментар