У Києві відбудеться форум «20 років Вікіпедії: успіхи та перспективи»

21—22 серпня ГО «Вікімедіа Україна» проведе форум «20 років Вікіпедії: успіхи та перспективи». Він буде продовженням міжнародної Вікіманії для української вікіспільноти. Форум відбудеться наживо у Києві, організатори пропонують стипендії на проїзд та проживання.

У 2021 році Вікіпедії виповнилося 20 років. Це важлива подія, яка є приводом для вікіспільноти проаналізувати минулі здобутки, зафіксувати теперішній стан розвитку вікіруху і обговорити плани на майбутнє. Серед іншого, 20-річчя Вікіпедії буде фокусною темою цьогорічної Вікіманії — міжнародної конференції вікіруху, котра цьогоріч пройде у віртуальному форматі 13—17 серпня.

Щоб обговорити ці важливі теми та продовжити підняті на Вікіманії обговорення, 21—22 серпня ГО «Вікімедіа Україна» проведе у Києві форум «20 років Вікіпедії: успіхи та перспективи». Обговоримо стратегію розвитку української вікіспільноти та міжнародного вікіруху, будуть передбачені сесії для розвитку технічних навичок та простір для спільної роботи над покращенням вікіпроєктів.

Вхід на подію доступний за умови попередньої реєстрації, для учасників та учасниць передбачене харчування та кава-брейки, зареєструватися можна за посиланням. Реєстрація триває до 15 серпня включно.

Організатори пропонують стипендії на проїзд та проживання для обмеженої кількості членів української вікіспільноти; подати заявку на стипендію можна у реєстраційній формі на захід. Реєструючись на форум, ви погоджуєтеся дотримуватися правил проведення подій «Вікімедіа Україна» в умовах пандемії COVID-19.

Місце проведення та детальна програма заходу будуть оголошені додатково, стежте за нашими новинами (і своєю електронною поштою, якщо зареєструвалися). Пропозиції до програми наразі можна висувати у реєстраційній формі.

  • Нагадуємо, що усі охочі можуть зареєструватися на Вікіманію, а також «Вікімедіа Україна» пропонує стипендії на онлайн-участь у цій міжнародній конференції. Детальніше читайте за посиланням.
Опубліковано у Анонси | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

4 Responses to У Києві відбудеться форум «20 років Вікіпедії: успіхи та перспективи»

  1. nickispeaki коментує:

    Дивно, що так раптово. То у вересні вже нічого не буде?

    Подобається

  2. Сповіщення: Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за липень—серпень | Вікімедіа Україна

Залишити коментар