Анонс: 6 вересня у Києві оголосять результати конкурсу «Жінки у STEM»

У п’ятницю 6 вересня у Києві відбудеться нагородження переможців у конкурсу статей «Жінки у STEM». На заході буде оголошено результати конкурсу «Жінки у STEM», який ГО «Вікімедіа Україна» провела разом із Фондом народонаселення ООН у червні.

Запрошення на нагородження отримають переможці конкурсу у всіх номінаціях, журі конкурсу; також на захід запрошується преса: для акредитації слід звертатися за вказаними нижче контактами.

Конкурс статей для української Вікіпедії «Жінки у STEM» пройшов 1-30 червня цього року. Його мета — зробити більш видимими досягнення жінок в точних і природничих науках (STEM — наука, технології, інженерія, математика), а також допомогти зменшити загальний гендерний дисбаланс у Вікіпедії. За результатами конкурсу учасниці й учасники створили та поліпшили близько 500 статей у Вікіпедії.

Протягом липня-серпня журі, яке складається із редакторів й редакторок Вікіпедії та запрошених експерток, визначило найпродуктивніших авторів і найкращі статті конкурсу, а також переможців у спецномінаціях «Українки у STEM», «Дівчата у STEM» і «Популяризаторки науки». Результати конкурсу будуть анонсовані на церемонії нагородження.

Контакти для акредитації та запитань:
Ольга Нестеренко, членкиня організаційного комітету конкурсу
+380661977522, stem@wikimedia.org.ua

Опубліковано у Поточні події. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити коментар