Офлайн-зустріч для освітян вікіспільноти у липні 2023: попередня реєстрація

У першій половині липня ГО «Вікімедіа Україна» планує провести офлайн-зустріч для освітян, присвячену використанню Вікіпедії та вікіпроєктів у освітньому процесі.

Сучасні освітяни та освітянки беруть участь у наповненні Вікіпедії і розповідають учням та ученицям, як правильно користуватися найбільшою базою знань українською мовою. Це особливо актуально під час війни, коли інформаційна безпека та гігієна, вміння оцінювати правдивість джерел та достовірність інформації, стали надзвичайно важливими.

Улітку ми плануємо провести офлайн-зустріч у Києві для освітян, щоб сприяти обміну досвідом та цікавими ідеями, навчанню та спілкуванню для всіх, хто хоче використовувати Вікіпедію під час уроків. 

Досвідчені освітяни, які вже багато років використовують Вікіпедію на своїх заняттях, зможуть поділитись досвідом з колегами, розповісти цікавинки зі своєї роботи та знайти нові можливості співпраці, а новачки — надихнутися і розпочати свій шлях із інтеграції Вікіпедії в освітній процес.

Зараз ми запускаємо попередню реєстрацію для того, щоб визначити точні дати події (попередньо це будуть перші або другі вихідні липня) та сформувати бачення її програми.

Щоб ми встигли все підготувати, просимо заповнити анкету попередньої реєстрації до 8 червня.

Для учасників та учасниць доступні стипендії на проїзд і проживання від ГО «Вікімедіа Україна», подати заявку на стипендію можна в анкеті реєстрації.

Якщо у вас виникнуть питання, пишіть — olena.vinsent@wikimedia.org.ua   

Олена Вінсент, менеджерка напряму «Підвищення участі» громадської організації «Вікімедіа Україна».

Опубліковано у Анонси, Наука і освіта, Публічні заходи | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар