Долучіться до покращення Добрих та Вибраних статей у Вікіпедії

«Підтримка Добрих і Вибраних статей» — це проєкт, покликаний поліпшити добрі, вибрані статті та вибрані списки, які уже не відповідають критеріям української Вікіпедії.

У його межах до 31 серпня громадська організація «Вікімедіа Україна» спільно з командою New UA Astronomy Renaissance (NUAAR) проводить конкурс з поліпшення статей. 

Долучитися до нього може кожен охочий! Редагуйте рекомендовані статті, накопичуйте за це бали (від 5 балів за найпростіші доопрацювання та до 25 — за найскладніші). Та за підсумками конкурсу отримуйте приємні подарунки.

У межах змагання можна покращувати:

  • вибрані списки, добрі та вибрані статті (які мають недоліки та проблеми, не відповідають відповідним критеріям і потребують покращення);
  • добрі статті (які можуть бути номіновані у Вибрані одразу або з мінімальними покращеннями);
  • «звичайні» статті (які відповідають критеріям Добрих, однак при цьому ще не мають відповідного статусу).

Усі учасники, які наберуть 20+ балів, гарантовано одержать брендовані сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна» (від символічних магнітиків та наліпок до світшотів та пледів). Кожен, хто накопичить 100+ балів — отримає головний приз: ланчбокс та термос.

Приєднуйтесь та запрошуйте друзів! Цей масштабний проєкт потребує допомоги та активної участі кожного з вас.

Перелік рекомендованих до покращення статей та списків дивіться на сторінці проєкту.

Опубліковано у Анонси, Поточні події, Проекти з партнерами | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар